HU | EN

Rólam

Tungler Andrea fotográfusRégi szerelmem a fotózás...

Két kislányom, Dóri és Panka növekedésének alapos dokumentálása hozta az elhatározást: fotózással szeretnék foglalkozni. Megszerzett tapasztalataimra építve hivatásos fotósoktól tanultam el a szakma titkait. Összekötöttem a kellemest hasznossal, és online marketinggel foglalkozó vállalkozásom vezetése mellett hivatásos fotózásba kezdtem.

Célom, hogy igényes és egyedi fényképekkel örökítsem meg a gömbölyödő pocakokat, a ráncos kis újszülött talpakat, a csodálkozó babaszemeket, az első lépéseket, a fülig érő mosolyokat és a krokodilkönnyeket egyaránt.

 

Tudom milyen anyának lenni, ezért a fotózás során a babák és mamák felejthetetlen pillanatainak megörökítésére törekszem.

 

Olvass bele a vendégeim korábbi leveleibe!

 

  • " Semmiképp nem szerettem volna elmenni szó nélkül a képeid mellett. Engedd meg, hogy gratuláljak! Lenyűgözőek a munkáid. Elképesztő, hogy mit hozol ki a pocakokból, bébibogyókból és egyáltalán. :) "
   Bagyinszki Cili, Budapest
  • " Nagyon tetszenek a képek! Ez egy önbizalom atombomba :-) "
   Eszter, Budapest
  • " Nagyon szervezett és jól felépített volt az egész nap. Aki ezzel a témával akar foglalkozni, annak csak ajánlani tudom. "
   Novák Éva, Budapest
  • " Nagyon tetszenek a képek :-) nagyon szépek és izgalmasak! Nem is mertünk ilyen szuperekre gondolni! Hát nem könnyű választani, de hosszas tanakodás után sikerült. "
   Betléri Petra, Budapest
  • " Nagyon jól éreztük magunkat, csak jót tudok mondani a fotózásról és a körülményekről! Olyan nehezen választottam ki a képeket, legszívesebben mindet kérném! :-) "
   Varga Szilvia, Budapest
  • " Jól éreztük magunkat Nálad és Mirko is, ez látszott abból ahogy viselkedett. Jó volt olyan helyre menni ahol a fotós tudja mivel jár egy gyermek (nyűg, nincs kedve, éhes szomjas vagy csak más sürgős kis dolga van...). "
   Sápi Gabi, Budapest
  • " Mi is nagyon jól éreztük magunkat a fotozáson,és örülök hogy a drágaságunkról ilyen szuper fotókat készítettél. "
   Fábiánné Csomay Viktória, Budapest
  • " Sajnálom, hogy első kislányom megszületésekor még nem tudtam, hogy létezik újszülött fotózás. Zsófiról készült képeinket nem győzöm nézegetni és mutogatni mindenkinek. "
   Grenczel Ágnes, Budapest
  • " Szuperül éreztük magunkat. Élmény volt Veled lenni. Nagyon tetszett ahogy fotóztál, és most már személyesen is megtapasztaltam, milyen varázslatosan bánsz a gyerekekkel. Nagyon köszönjük a mai napot!!! "
   Somosi Mária, Budapest
  • " Köszönöm szépen a képeket, az egész család megnézte és el vagyunk ragadtatva, nagyon szépek lettek. "
   Áncsák Kriszta, Budapest
  • " A családi fotózás során férjem és lányaim is nagyon élvezték a fotózást. Az idő gyorsan elrepült, Olyan sok jó kép készült, hogy alig győztük kiválasztani a legjobbakat. "
   Huri-Balla Annamária, Budapest
  • " Tökéletes képeket kaptunk. A fiam nagyon elvezte a fotózast a kedves, aranyos nénivel :-) Azóta a család kedvencei lettek a képek, nem győzőm előhivatni. "
   Sárkány-Tímár Kata, Budapest
  • " Andi ott szerezte nálam az első jó pontot, hogy amikor megfázott, lemondta a fotózást. A találkozó időpontjában szeretettel fogadott a rendkívül tiszta, elegáns stúdióban, ami ideális mind kismamáknak, mind babákkal együtt. A képek remekül sikerültek! "
   Erdei-Kopcsándi Katalin, Budapest
  • " Még egyszer nagyon szépen köszönjük a képeket, nagyon jók lettek, a feleségemmel egész este azokat nézegettük! :) "
   Rokolya Dávid, Budapest
  • " Nagyon jók a képek, nagyon tetszenek! Már ajánlottalak néhány barátnőmnek:) "
   Szabó Melinda, Budapest
  • " Mintha egy régi barátnő lépett volna be a lakásunkba a fotózáskor. Andi egyben volt megertő anya, profi fotós és laza barátnő. És a képek.... az összes barátnőm vele akar fotóztatni, azt hiszem ez mindent megmagyaráz. "
   Török Bea, Budapest
  • " Nagyon köszönjük a fotózást, nagyon jól éreztük magunkat - és azt külön köszönöm, hogy ilyen gyorsan átküldted a képeket. :) "
   Somogyi Krisztina, Budapest
  • " Jó hangulat, gyerekbarát környezet, kedves fotós és szuper képek! Köszönjük!!!! "
   Ari Krisztina, Budapest
  • " A nagymamának végül egy elektronikus képkeretet kellett vennünk, így arra felkerülhetett az összes kép. Nagy volt az öröm és a meglepetés, felejthetetlenné tetted anyukám 60. születésnapját, köszönöm! "
   Varga Szilvi, Budapest
  • " Andi profi kismamafotós! Mi észre sem vettük, hogy mi mindenre kellett figyelni a fotók készítése közben, számunkra csak kész fotók megtekintésekor állt össze a 'kép'. Jó lesz sok év múlva visszanézni ezeket a profi pocakos képeket. Szép munka, gratulálok! "
   Gombos Zsolt, Budapest
  • " Nagyon jól éreztük magunkat Nálad, nem gondoltuk, hogy ennyire jó élmény lesz, és még a gyerekek is egész kulturáltan viselték a "megpróbáltatásokat". :-) "
   Áncsák Krisztina, Budapest
  • " Köszönjük szépen a képeket, nagyon-nagyon jók lettek és tényleg nagyon nehéz volt választani közülük. A fotózás remek élmény volt mindannyiunk számára. A pocakos fotók pedig évek múlva is fantasztikus emléket fognak jelenteni. Még a pocaklakónak is. ;o) "
   Badik Mónika, Budapest
  • " Semmiképp nem szerettem volna elmenni szó nélkül a képeid mellett. Engedd meg, hogy grautláljak! Lenyűgözőek a munkáid. Elképesztő, hogy mit hozol ki a pocakokból, bébibogyókból és egyáltalán. :) "
   Bagyinszki Cili, Budapest

Exkluzív környezetben várom a vendégeimet a fotózásra

Számos remek budapesti fotóstúdió közül kettőt választottam a fotózásaim helyszínéül. Hogy a vendégeimnek választási lehetőséget kínálhassak, mind az óbudai, mind az újpesti fotóstúdiók ideális helszinei mind kismama-, családi, vagy baba fotózásoknak. Kellemes légkört, otthonos kényelmet, magas technikai felszereltséget és profizmust biztosítok vendégeimnek.

Madison Studio Budapest

 

Cikkek rólam:

Interjú Tungler Andreával a FotoArt fotósiskolában

Megfogni a megfoghatatlant - Kismamablogban megjelent interjú Vida Ágival

Fotós Portrék Tungler Andreával (videó)

 

Ma már szinte mindenki rendelkezik fényképezőgéppel: a digitális technika lehetővé teszi, hogy otthon olcsón és gyorsan készítsünk képeket. Miben nyújtok Neked ennél többet? Nem csupán a profi felszerelés és a fotós képzettség, hanem az anyai ismeretek is segítenek a képek készítésében.

Tudom, hogy fárasztó dolog várandósnak lenni – a pocakfotózást ezért úgy alakítom, hogy az kellemes élmény legyen a kismamának.

Az újdonsült szülők tapasztalhatják, hogy otthonosan mozgok a babák körül. Pontosan tudom, hogy mennyire változékony egy újszülött napi beosztása, ezért rugalmasan kezelem a fotózás idejét. Nem sürgetek senkit: van idő etetni, tisztába tenni, pihenni. Tisztában vagyok vele, hogyan szabad egy újszülöttet megfogni, megfordítani, melyik a legjobb póz és fény a fényképhez. Számos pihe-puha kellékemmel és kompozíciós ötletemmel mindig azon vagyok, hogy a család és otthona hangulatához illő fotók készüljenek a kicsikről és nagyokról egyaránt.


Képeim készítésekor egyszerűségre, letisztultságra törekszem. Élvezem az időt, amit apró modelljeimmel töltök, és hagyom, hogy objektívemnek megmutassák igazi egyéniségüket. A családi fényképek és klasszikus portrék mellett szeretek apró részleteket megörökíteni – hogy az albumból semmi se maradjon ki.