HU | EN

Madison Stúdió

Számos fotóstúdió található Budapesten, én is sok helyen fotózom... A kedvencem a sok közül mégis az óbudai Studio Madison, mivel ez az a hely, amely bármely fotózás típusra tökéletes megoldást kínál.

A Studio Madison 400 nm-en, 4 óriási belmagasságú, enteriőrrel berendezett különleges termében várom a vendégeimet művészi aktfotózásra, a glamour fotózásra, portréfotózásra, kismama fotózásra, vagy akár babafotózásra.

 

New York terem

A közel 6 méter belmagasságú, 80 nm-es loft stílusú nagy tér a férfias stílusú berendezése ellenére "női témáknak" is remek lehetőséget ad. Tökéletes helyszín családi fotózások, kismama fotózások és glamour fotózások részére is.

Madison Studio karácsonyi fotózás Tungler Andrea Madison Studio karácsonyi fotózás Tungler Andrea Madison Studio karácsonyi fotózás Tungler Andrea

Morii terem

70 nm-es, minden szegletében nőies terem. Óriási tükör, modern sülyesztett kád, hatalmas ablakok, csodás festett virágfal, süppedős fotelek, kényelmes franciágy... Itt minden megtalálható, ami egy változatos glamour fotózáshoz elengedhetetlen.

Madison Studio karácsony Tungler Andrea Madison Studio karácsony Tungler Andrea Madison Studio karácsony Tungler Andrea

Arden terem

Az Arden terem minden fala más hangulatú. Ha változatos fotókat szeretnél, mindenképp ezt a termet ajánlom. Itt megtalálható az ódon hangulatú kastélybelső, a rozsdás vas háttér bőr fotellel, a hatalmas ablak csodás növényekkel, valamint a számos pózra ideális csigalépcső is. Izgalmas helyszíne főleg kismama fotózások, glamour és művészi akt fotózások számára. 

Madison Studio karácsonyi fotózás Tungler Andrea Madison Studio karácsonyi fotózás Tungler Andrea Madison Studio karácsonyi fotózás Tungler Andrea

Sunday terem

A 60 nm-es fehér téglafalas, fehér fa padlós terem klasszikus angol hangulata időtlen eleganciát sugároz. Az ablak itt is óriási és számtalan lehetőséget rejt magába a kismama fotózások, a glamour fotózások és a családi fotózások alkalmával is. Ebben a teremben a fehér és fekete papírhátterek miatt a klasszikus, semleges hatterű fotók, de akár az izgalmas megvilágítású művészi akt képek is megvalósíthatóak.

Sunday terem Madison Studio Sunday terem Madison Studio Sunday terem Madison Studio

 

Madison Studio
1031 - Budapest, Bogdáni út 1. (a parkolás a stúdió előtti területen ingyenes!)

 


Kérj időpontot fotózásra
!Ajándékba szeretnéd adni a fotózást? - ebben is segíthetek - ajándékozz fotózás ajándékutalványt