HU | EN

Kedvenc fotóstúdióm a Madison Stúdió

Számos fotóstúdió található Budapesten, én is sok helyen fotózom... A kedvencem a sok közül mégis az óbudai Studio Madison, mivel ez az a hely, amely bármely fotózás típusra tökéletes megoldást kínál.

A Studio Madison 400 nm-en, 4 óriási belmagasságú, enteriőrrel berendezett különleges termében várom a vendégeimet karácsonyi családi-, baba-, kismama- vagy akár glamour fotózásokra!

 

Sunday terem

A 60 nm-es fehér téglafalas, fehér fa padlós terem klasszikus angol hangulata időtlen eleganciát sugároz. Az ablak itt is óriási és számtalan lehetőséget rejt magába a kismama fotózások, a glamour fotózások és a családi fotózások alkalmával is. Ebben a teremben a fehér és fekete papírhátterek miatt a klasszikus, semleges hatterű fotók, de akár az izgalmas megvilágítású művészi képek is megvalósíthatóak.

Tungler Andrea fotográfus -Sunday terem Tungler Andrea fotográfus -Sunday terem Tungler Andrea fotográfus -Sunday terem

New York terem

A közel 6 méter belmagasságú, 80 nm-es loft stílusú nagy tér tökéletes helyszín családi fotózások, kismama fotózások és glamour fotózások részére is.

Tungler Andrea fotográfus -New York terem Tungler Andrea fotográfus -New York terem Tungler Andrea fotográfus -New York terem

Silhouette terem

70 nm-es, minden szegletében nőies terem. Óriási tükör, modern sülyesztett kád, hatalmas ablakok, csodás festett virágfal, süppedős fotelek, kényelmes franciágy... Itt minden megtalálható, ami egy változatos glamour fotózáshoz elengedhetetlen.

Tungler Andrea fotográfus - Silhouette terem Tungler Andrea fotográfus - Silhouette terem Tungler Andrea fotográfus - Silhouette terem

Arden terem

Az Arden terem minden fala más hangulatú. Ha változatos fotókat szeretnél, mindenképp ezt a termet ajánlom. Itt megtalálható az ódon hangulatú kastélybelső, a rozsdás vas háttér bőr fotellel, a hatalmas ablak csodás növényekkel, valamint a számos pózra ideális csigalépcső is. Izgalmas helyszíne főleg kismama fotózások, glamour és művészi akt fotózások számára. 

Tungler Andrea fotográfus - Arden terem Tungler Andrea fotográfus - Arden terem Tungler Andrea fotográfus - Arden terem

 

Madison Studio
1031 - Budapest, Bogdáni út 1. (a parkolás a stúdió előtti területen ingyenes!)

 


Kérj időpontot fotózásra
!



Ajándékba szeretnéd adni a fotózást? - ebben is segíthetek - ajándékozz fotózás ajándékutalványt