HU | EN

Ajándékozd életed legszebb pillanatait Karácsonyra!

2011. november 28.

Ha idén igazán szeretnél kitenni magadért, AJÁNDÉKOZZ SOHA NEM MÚLÓ PILLANATOT!

Mi ez?

Ha kismama vagy, tudod, hogy a pocakodban növekvő kis jövevény szinte hétről hétre változtat a testeden. Kivirultál és ragyogsz, de a pocaklakó egyszercsak kikéredzkedik a világra, és a pillanat elmúlt… Nem lenne jó igazán különleges módon megörökíteni a boldog várakozás időszakát?

És ha világra jött, akit annyira vártatok, az idő csak még gyorsabban rohan, az első mosoly, az első szó, az első lépések nemsokára már csak szép emlékek lesznek. Ugye csodálatos lenne megállítani az időt, és elkapni a pillanatot? Én tudok segíteni nektek ebben!Hogyan? Számtalan módja van annak, hogy egy fotó több legyen, mint pusztán egy fotó.

Egy műtermi fotózás során olyan képek készülhetnek a kismamáról, az újszülöttről, vagy az egész családról, amiről álmodni sem mertetek!

A terhesség kényes időszak, és a kicsi világrajövetele is épp elég aggódást és tennivalót állít a szülők elé. Szeretném levenni a vállatokról legalább a karácsonyi ajándékok körüli felhajtás terhét! A közös fotózás így nem csak felejthetetlen élmény lesz az egész család számára, de egyúttal a fa alá is segít igazán különleges ajándékot varázsolni!

Fotót ajándékba?!

Egy egyedi, különleges és profi fotósorozatból sokféle ajándék készíthető, legyen az naptár, kulcstartó, vagy montázs ! De ha extrémebb megoldásra vágysz, lehet akár hógömb vagy óriásplakát is, vagy akár egy igazán vagány dobozfotó ! Az elkészült képek akár vászonra is előhívhatóak, így bátran kijelenthetem: van választék bőven! Weboldalamon számtalan korábbi munkám közt böngészhetsz, hogy a saját szemeddel is meggyőződhess arról: velem valódi értékkel bíró karácsonyi ajándékot készíthetsz!


Mit kell tenned?

Hívj fel a 06 30 456 8182-es telefonszámon, vagy írj nekem és mondd el, milyen fotókra vágysz! A végeredménynek csak a képzeleted szabhat határt! Te csak álmodd meg, mit szeretnél látni, a szakmai részét pedig bízd rám! Budapesti műtermemben minden a rendelkezésedre áll, sőt még több is, ami egy tökéletes fotósorozat elkészítéséhez kell, legyen az megható, mókás vagy meghitt!

Karácsonyi ajándékok? Együtt megoldjuk!

A fotósorozat elkészítése egy kellemes közös élmény lesz őrjöngés és rohanás helyett, a végeredmény sikere pedig garantált!

A Karácsonyfa alá én az alábbi ajándékokat teszem Neked. Rajtad múlik, hogy kicsomagolod-e őket!

Mire vársz még? Hívj fel és kérj időpontot fotózásra!

 

Kategória: Babafotózás